Friday, 19 October 2012

DIY Paper Bag

Assalamualaikum.

Malam tadi sesi mencari paper bag, berangan nak DIY sendiri. Berangan je semua kan. Sempat ke tak, tak tahu la tu. Hmm, kena sempat-sempatkan jugak. Sebab dah beli pun paper bag dengan doily paper. Semalam dalam hujan-hujan lebat lepas balik kerja tu aku ajak jugak Mr. Bambam cari paper bag ni. 

Hari tu masa cari bahan nak buat Almond Cluster ternampak paper bag ni kat Yummi Bangi. Cari punya cari jumpa jugak akhirnya. 1 pack 100pcs, harganya RM 4.80. Tak tahu la murah ke mahal. Tak sempat nak survey tempat lain. Doily paper tu pulak 1 pack, 250pcs RM 3.80. Riben segala tak sempat nak cari lagi. 


Sesi menapis idea terbaik
Ok jugak kan. Simple
Pun cantik jugak
Ni pun cantik.. Hmmm
Sumber : Macik gugel 

***
Harapnya menjadi la ye projek paper bag aku ni. 
Projek hantaran kat rumah tu pun pending lagi.
Adoooiiii....


1 comment:

Nasuha said...

Semoga bejaya mnjlnkn projak :)