Wednesday, 3 October 2012

Derita Merindu.....

Assalamualaikum.

Tadi sajalah tengok aku punye audiences. Eh, ada perkataan India lah. Aku sekarang pantang tengok word India ni. Hehe.

Harap-haraplah audience aku tu ialah Mr. Bambam. Biar dia tahu yang aku rindu dia kat sini. 



Semalam seharian aku tak dapat emel dari Mr. Bambam. Ya Allah, sakitnya rasa. Balik rumah cepat-cepat terus buat hotspot kat hp untuk ipad. Terus bukak emel opis. Mr. Bambam selalunya hantar kat emel opis. Tercongok la aku tunggu emel dia, kejab2 refresh kejab2 refresh. Tapi hampaaaa...



***


Nak sedapkan ati sendiri, dia bizi la tu, tak boleh nak emel. 
Harap-harap adalah emel untuk aku harini. 
Tak banyak, 1 pun jadilah.




6 comments:

Anonymous said...

syg la 2 yg tengok blog ayg dr india..hahaha...

cik azLyzah⊙.☉ said...

Alololo...rindu2 ek^^

*jemput baca http://azlyiejah.blogspot.com/2012/10/warkah-buat-isteri.html

meazrynn said...

Anon : betul ke syg yg view n reply ni...mcm tak caye je...heheeee

meazrynn said...

azlizaH : hehe..maceh singgah sini.. :)

Anonymous said...

betul la..ingat main2 ke..hehe..2 minggu kat sini..rindu ayg tau..

meazrynn said...

Anon : hehe..caye2..rindu syg jugak..cepat2 settlekan kje kat sana tau.... :)