Wednesday, 1 August 2012

Testimoni Sabun Gluta Kojic Vit C


Assalamualaikum.

Seperti yang telah dijanjikan dulu, aku nak tunjukkan hasil bergambar setelah aku menggunakan sabun gluta. Baru sekarang ada masa nak crop2 gambar segala untuk masukkan dalam Mea ni. Sebelum ni main taruk je. Korang tengok sendiri la ye. Gambar memang takda edit. 100% asli sebab tuan punya badan buta it. Hehe.

Sebelum

Ok, nampak tak betapa teruknya muka aku kan. Merah-merah camtu. Sakit woo. Takyah la tunjuk penuh. Kiri kanan sama jugak. Tak sanggup nak pegang  muka sendiri apatah lagi nak tengok kat cermin. Tapi kena la tengok jugak kan, nak make up segala menutup cela-cela yang ada. Hehe. Tapi aku bukan jenis yang makeup over-over sangat. Just foundation + bedak + lipstik + eyeliner + maskara. Kalau ada event je la over cikit. Hihi

Selepas
Abaikan muka tak semenggah ni k. Hehe. Kita fokus pada jerawat ok. Masih banyak parut-parut yang perlu di nyahkan. Tapi takpalah kan, pelan-pelan. Gambar ni memang tanpa secalit makeup. Masa ni saja try test tudung ala-ala arabian. Hehe. Untuk dapatkan hasil yang cepat, aku gunakan skali ubat jerawat Mycin, keluaran T3. Bagus jugak tu. Selang selikan hari dengan Cocoa Palmer serum. Tapi sayang serum aku tu tertinggal kat Kota Kinabalu bah. Nampaknya kena beli baru. Haritu encik tunang belikan, dah hilang ni nampaknye kena beli sendiri la kot. T_T.

Tadaaaaaa...hehe..pic selepas jugak.

Gambar ni aku just pakai bedak PIXY + maskara + lipstik saja. Korang tengok la sendiri perubahannya. Sekarang pun masih ada jerawat kecik tumbuh, tapi tak macam dulu. Adat la kan, kata remaja. Hehe. So, korang boleh cuba sendiri pada yang ada masalah macam aku. Tak salah mencuba. Aku pun dah banyak kali mencuba pelbagai produk kecantikan. Setakat ni Alhamdulillah, sabun ni menunjukkan hasil.

Oklah setakat ini dulu. Apa-apa nanti aku update k.

Tataaaaaaa.....









15 comments:

syud abady said...

sye pkai,parut memg pudar..tp liang roma jdi terbuka..mmg camtu ke?atau ni kesan sementara?boleh sembuh balik x?

meazrynn said...

syud : tang liang roma terbuka tu sy tak sure la dear..stakat ni sy guna masih ok..cuba awak tnye dgn org yg awk bli tu..xpun cuba tnya akak ni..sy beli dgn dia..

http://fzatulbeauty.blogspot.com

harap dpt membantu awak ye.. :)

Anonymous said...

hi..i ada jual sabun gluta 3layer.rm25/ketul
ambil byk i kasi harga borong.
pm me ok
01119769894

Anonymous said...

hai..sy mnjual sabun kojic 3layer..termurah dipasaran..(rm15 1ketul) berminat boleh kunjungi fb saya http://www.facebook.com/produk.kecantikan.35

Nisa Dixons said...

Dear. Can i know? How long you using this soap sampai nampak perubahan? I baru nak try. :) Harap jawab k. Memang memuaskan bila tengok testimoni you nie :)

meazrynn said...

Nisa :

Hi dear, thanks ye singgah sini.
Awak boleh baca review saya kat url ni ye..tq.

http://meazrynn.blogspot.com/2012/06/whitening-perfect-gluta-kojic-vitamin-c.html

Anonymous said...

Entry yg mantap. Bukan semua tulis entry mcm u step by step dari muka teruk sampai lawa gebu gitu. Seriously terperanjat dgn perubahan muka u. Keep it up!! Nice blog!

ayaaaaaaaa said...

Respect you upload gmbr before and after using gluta kojic. Tp how long nk dptkan muka you yg flawless mcm skrg ni?

Anonymous said...

Menjual sabun 3layer cake ori 1pcs rm15
3pcs rm40..dozen pun ada jual...sms/whatsapp/wechat 0174779638(sha)

Anonymous said...

Bedak thanaka 1pcs rm15,3pcs rm40..sabun susu beras/sabun glutakojic/figure up/ibu putih/d,herbs product dll....pm utk order...wechat or whatsapp 0174779638(sha)nk beli borong lg murah!!!

Anonymous said...

Glutakojic 3layer offer 3pcs rm50!!!sms/wechat/whatsapp 0174779638(sha)

Anonymous said...

i guna sabun nie...

Anonymous said...

to all ladyyys...i guna sabun nie 1 badan....i tgk badan mngelupas halus n kulit jadi gebu...i pun test la muka...mula2 takut coz kulit i snsatif...tp bila pkai,trus x tmbuh jrawat n bntik2..hlus gila kulit...siapa yg nk tgk i,boleh pg kat fb i ijanluvain@yahoo.com.....boleh tgk hasilnya...hehehe

ana farhana said...

ni sis pkai sabun gluta yg 3 layer or 2 layer ea??

meazrynn said...

ana farhana, yg ni sis pakai yang 2 layer.. :)