Tuesday, 9 April 2013

Muka terselit d' HMetro & Utusan

Assalamualaikum.

Tadi pagi aku dapat chat dari Umi, bff aku katanya muka aku masuk paper. Really??? Dia kata husband dia yang call tanya aku kerja mana sebab nampak macam muka aku kat paper Metro tu. Beria-ia husband Umi ni kan, teruja agaknya kawan isteri dia masuk paper. Heheheeeee.....

Glamour kejab mak..

Ni la gambar yang dicapture oleh wartawan HMetro tu...

Ha, nampak tak I yang mana satu???Hehe

Ni pulak aku baru copy dari fb kawan aku, Ita. Yang ni kat paper Utusan Malaysia pulak. Hehe.

Lebih jelas kan.
Beso betul aku senyum sampai penuh gigi nampak. Hihi

5 comments:

cik azLyzah⊙.☉ said...
This comment has been removed by the author.
cik azLyzah⊙.☉ said...

Azrynn pakai tudung kaler ape ek??tak cam lah mane satu...sobsobsobbb :(

meazrynn said...

Sampai ati cik puan tak kenal kite kan...hehe..warne baju entry semalam..yg pkai tdung kelabu itam tu... :)

sa mic said...

wah seronok betul , hehe bukan selalu nak berada di muka hadapan surat khabar ni, taniah ^__^

meazrynn said...

thanks sa mic..

bukan slalu n bukan senang dapat ni..harus kne frame nnti..heheeee