Wednesday, 10 April 2013

Mee Bandung Special FIL

Assalamualaikum.

Heaven sangat semalam balik-balik kerja FIL dah masakkan 2 mangkuk mee bandung atas meja untuk kami berdua. Sedap wooo air tangan FIL aku ni, boleh bukak restoran. Hehe. Yang bestnya aku tak reti makan sotong getah, FIL beli sotong biasa untuk campur dalam mee bandung aku. Nampak2, special kan di situ. Hehe.


Ala-ala macam ni la rupa mee bandung tu.
Tak sempat nak snap pic, habis masuk perut.

Sebenarnya malu nak snap pic, kang ade MIL n FIL aku fikir buang tebiat apa menantu dia ni amik2 pic makanan. Hihi.
Sumber : pacik gugel.

Ni MIL, FIL dan SIL dah balik kampung semula. Pagi tadi mintak permission boss nak hantar diorang ke TBS. Sabtu dan Ahad lepas bawak diorang jalan-jalan ke Cameron Highlands. Dah lama MIL nak ke sana, baru berkesempatan. Honeymoon ritu tak boleh kacau daun kan. Hehe. Tapi kali ni rasa macam kurang best pulak. Mungkin sebab kitorang dah pergi, so semangat nak berjalan tu dah kurang. Hehe.

Pada aku Cameron ni takda apa sangat pun. Pergi sekali pun dah cukup, balik-balik tengok ladang strawberry. Kali ni aku duduk apartment kat Taman Royal Lily, cari kat mudah.my. Tu nanti aku cerita lain entry ye. Apartmentnya dari luar macam seram, dah masuk rumah wow cantik. Sesuai dengan harganya. Hehe.

Balik ni Hubby mintak mee bandung lagi, lebihan barang semalam ada lagi memang boleh buat. Tapi rasa sama atau tak macam FIL masak tu tak tahu lagi. Heheheheeeee. Kalau tak sedap telan jek la syg ye... 

2 comments:

cik azLyzah⊙.☉ said...

strawberry segar....wah cik nak sangat g jenjalan kat cmeron :(

meazrynn said...

tu la cik...yg istimewa strawberry je pun..sejuk pun tak sejuk sgt, kcuali malam...

nnti ade pluang cik pgi ye..utk 1st time pgi mmg sronok, 2 3 kali takda apa dah..hehe