Wednesday, 30 April 2014

2 tahun tunang menunang

Assalamualaikum.

Semalam genap 2 tahun ulang tahun pertunangan kami. Aku cakap kat Hubby, syg..arini dah 2 tahun kita tunang. Hubby jawab, ade ke orang kawin kira anniversary tunang ni. Hehe, lupa aku jawab apa kat Hubby. Tapi kira hari bersejarah kami jugak kan, mana boleh lupa. 


Kebetulan jugak semalam hari Hubby gaji, so Hubby ajak makan special sikit. Tukar selera makan western pulak. Tak jauh, kami makan di Presint 15 je, bersebelahan dengan Perodua. Aku lupa nama tempat makan ni. Bolehla makan kat situ. Tapi air raspberry yang aku pilih ni memang sodap. Lain kali boleh makan sini lagi...



4 comments:

misz sheyla said...

alaaa..kite tak bertunang pun...so xde tarikh tunang menunang... kat mana ni...putrajaya ni fail sikit, walaupun keje kat sini..belum jelajah habis...

meazrynn said...

Misz sheyla,

Awak terus buat majlis ye..ala takpe,tak banyak tarikh nak kena ingat..tol tak..hehe..

restoran ni area2 mydin tu, sebelah dgn perodua n rhb bank kot..saya pun lupe jgk..hehe..

btw..thanks sudi follow belog saya..done follow awk jugeee.. :)

cik mah said...

Ada2...cik mah pun ingt juga trikh tunng n ckp kat hubby juga...haha...hr bersejarah kan...

meazrynn said...

cik mah,

pun same mcm saya ek..hehe..kn, hari bersejarah mane boleh lupa..... :)