Tuesday, 29 April 2014

MeeHoonSup Kasih Sayang

Assalamualaikum.

Semalam aku sesaja je balik dari pejabat buat muka masam. Hubby tengah duduk2 pasang sarung bantal dan tilam baby yang aku basuh aritu pun aku buat dek je walaupun dalam hati aku berbunga2 tengok dia pasang sarung tu. Hihi. Sebab musababnye aku buat macam tu sebab Hubby tak angkat call aku. Dekat 15 minit jugak tunggu dia kat parking, ingat nak terus ajak keluar makan. Last2 aku kena naik rumah jugak. Hmm, rupanya hp Hubby silent. Tu yang dia tak perasan.

Aku buat2lah merajuk. Dan hasil dari rajukan aku, terus Hubby masak untuk aku tanda nak mintak maaf. Hihi, lama dah Hubby tak masak untuk aku ni. Best jugak sekali sekali merajuk2 ni kan. Hehe..

Sodap..makan pulak sejuk2 lepas hujan. Peh, mantoppp..hehe..

Thanks syg masak mee hoon sup yang sedap ni. Lain kali masak lagi ye. :)


4 comments:

misz sheyla said...

tak sia2 merajuk..perut kenyang...

Iz Salim said...

waaaa.. kalo sy merajuk teros tido je.. T__T

meazrynn said...

MIsz sheyla,

hehe..perut kenyang suka hati.. :)

meazrynn said...

Iz Salim,

yeke awk..saye merajuk ngengade jek ni..hehe..btw thanks sudi follow belog saya... done follow awk juge.. :)