Monday, 14 January 2013

Repeat Order : Alhamdulillah

Assalamualaikum.



Fuh, bersengkang mata aku nak siapkan order crepe malam tadi. Dengan hubby skali tidur lambat, aku tukang lipat, dia tukang tebar crepe. Hehe, boleh diharap rupanya Mr. Bambam aku ni ek. Thanks sayang, selalu support ayang tak kira masa mahupun tenaga.

Malam ni pulak nak siapkan order crepe yang tak sempat disiapkan malam tadi.

Dan yang paling aku gembira, ada kawan-kawan opis nak repeat order. Alhamdulillah, syukur. Mereka berpuas hati dengan air tangan aku.



4 comments:

Hamdan said...

Salam...nak beli nak beli

meazrynn said...

Hamdan :

Wsalam..sy area putrajaya...kalo betul2 nak beli emel kt saya ye..

meazrynn@gmail.com.. :)

btw thanks singgah blog sy.. :)

eeda haziq said...

TERINGIN NAK RASE OREO CREPE.. NK ORDER BLH?? POS KE TELUK INTAN BLH KE? SBB KAT TELUK INTAN XJUMPA LAGI OREO CREPE NI,,

meazrynn said...

Hi eeda,

Crepe ni tak boleh pos la dear sebab dia kne simpan dalam peti ais kan..sory ye..mungkin awak belum habis searching lagi kot kat teluk intan tu..mesti ada.... :)