Friday, 4 January 2013

Hikmah sesudah ujianNya

Assalamualaikum.

Hai sume. Selamat Tahun Baru. Erkkk!!! tebiat ke ape, arini dah 4/1/13 laa. Hehe. 

Lambat betul aku ni kan. Orang lain tepat pukul 12.01am dah post entry 2013 siap2. Aku?? Hehe.

Bukan niatku membiarkan mea terkontang kanting tanpa perhatian tapi ntah la, mood kelaut. Hubby skodeng mea pagi tadi, dia tanya takda entry baru ke. Aku jawab, eh nape syg rindu ke nak baca entry baru, die angguk. Keh3, ada jugak yang prihatin dengan blog aku ni ek. Hehe.

Atas dasar taat kepada suami, aku update juga mea ni ye. Hihi.

Nak share pasal apa ek. Hmmm. 

Sebenarnya arini aku sedikit kecewa. Teka teki selama seminggu ni terjawab juga akhirnya. Tapi aku tahu hikmah disebalik teka teki ni. Allah nak bagi yang terbaik untuk kami berdua. In syaa Allah.




1 comment:

bintanghati said...

laaaa.. ape benda yg kecewanya tu azryn