Tuesday, 8 January 2013

Oreo Crepe Yang Gebu

Assalamualaikum.

Alhamdulillah, dalam banyak-banyak crepe yang aku dah buat, crepe malam tadi yang paling terbaik. Texture crepe tu nipis dan lembut. Hubby pun dapat rasa perbezaannya. Hehe. Ramuan sama cuma aku guna mixer untuk sebatikan adunan crepe. Kalau sebelum ni aku guna blander je. Hmmm, agaknye tu pun boleh mempengaruhi hasil crepe kot. Hehe.

Rasa puas sangat bila sesuatu yang kita buat menjadi kan. Aku upload kat fb ramai kawan-kawan yang like dan komen. Sampaikan akak opis aku pun dah mula nak order. Hoho. Boleh ke aku. Sebelum ni aku memang tak yakin bila ramai kawan-kawan yang request bukak order, tapi bila tengok hasil crepe malam tadi aku jadi yakin. In syaa Allah, aku akan buat yang terbaik untuk bakal customer aku nanti. 

Jom layan oreo crepe aku ek. Nanti aku nak try buat crepe jagung pulak.

Oreo Crepe.
Paling gebu yang pernah aku buat. Hehe


Opppsss..sampai terkoyak sudaaaa..


Hijau itu menawan.


Yang penting, Hubby sangat puas hati dengan oreo crepe ni.

Agak-agak ada tak pembaca blog ni yang nak order, tapi area Putrajaya je la ye. Hehehheeee.


4 comments:

Mawar Putih said...

Tengok pun dah rasa sedap. Memang gebu..

meazrynn said...

hehe..thanks mawar putih.... :)

shezz said...

sya xstay kt area sana..nk resepi boleh x? huhu..tringin nk buat..bukan sya nk mkn pon..nk bt bg org mkn je...=)

meazrynn said...

shezz : nanti sy update entry pasal resepi crepe ni ek.... :)