Wednesday, 24 September 2014

CPUV Nuffnang

Assalamualaikum.

Hairan bin ajaib, 3 bulan lebih tak update belog, berderet-deret iklan cpuv nuffnang masuk. Alhamdulillah, rezeki anak agaknya. Setakat ni dah 21 iklan cpuv yang masuk. Terima kasih nuffnang. Walaupun tak banyak tetap bersyukur. Sikit sikit lama lama jadi bukit kan. Hehe..

Sebelum ni bila orang buat entry dapat iklan cpuv nuffnang, rasa macam jeles je. Kenapa aku tak dapat-dapat. Oh cepat-cepat sedar diri, belog picisan je kan, pengiklan nak letak iklan kat sini pun macam sedih. Hehe..

Nak tunjuk jugak walaupun sen sen je. Hehe..
Takpelah sambil2 katanya.


Masih ada 2 lagi iklan yang masih on going. Mayfair Bodyline dan RWG - Ice Age Adventure. Harapnya lamalah korang melepak kat sini ye. Hihi..



4 comments:

bintang hati said...

wow.. xpe la sen sen pun tu yg best kan ... sen sen tu pn byk gak jumlah nya tuu.. mcm cik bin bru tgk nuffang td dh sekian lama x update pun dh ade dlm Rm9.. ok gak la..

meazrynn said...

hi cik bin..

lame awak menghilangkan..hehe..
nak tgok baby awak.. :)

bintang hati said...

ok2.. nnt kite share pic putra byk2 ye.. haha.. lama menghilang tu biasa la rynn, cam cipsmore dh.. ntah la 2nd pregnant ni ter'over rajin laks.. hihi

Ida said...

Sen sen pun duit.. lama2 jadi bukit kan.. caiyok2x !!