Tuesday, 2 July 2013

Hubby ke Australia

Assalamualaikum.

Wahaaa, nasib jek ni boleh update belog kat opis. Internet opis boleh bukak fb je..macam tut kan. Entry lepas pun update pakai ipad, gila susah nak update pkai ipad tu. Ke aku yang tak reti. Hehe.

Oklah, nak cerita pasal Hubby sebenarnya. Hehe.

Minggu lepas Hubby cakap company dia ada tanya kat staff, ada sesiapa tak nak join rework kat oversea, so ramailah yang bagi nama. Hubby tanya aku tapi aku cakap kat dia terpulanglah. Disebabkan tak nak meninggalkan aku keseorangan, Hubby tak hantar nama.

Tapi boss Hubby pilih dia yang pergi walaupun Hubby tak hantar nama. Yang hantar tak dapat pulak. Boss dah suruh kenalah pergi jugak. Aku yang kena tinggal. Uhuk3. Ingat nak ikut Hubby jugak ke sana, tapi Hubby confirm kena pergi Jumaat lepas. So idakle aku sempat nak booking flight dan buat passport segala. Takpelah, lain kali kalau ada rezeki aku nak ikot jugak. Hehe.

Hubby pergi 2 orang dengan boss dia. 10 hari kat sana dan 1 Ramadhan aku tak dapatlah nak puasa bersama untuk pertama kalinya sebagai suami isteri. 

Gambar: Sampai sini je dpt hantar Hubby..take care dear.. <3
Sampai sini je hantar Hubby,
Aku nak cepat takot lambat sampai opis. 

Alhamdulillah, malam tadi dapat facetime dengan Hubby, siap nak tunjuk asap keluar dari mulut dia, tapi tak nampak pun. Hehe. Sejuk sangat katanya. Bila dah dapat facetime rasa Hubby dekat je. Semua dihujung jari kan. Hehe.

Semoga urusan Hubby dipermudahkan di sana. Selamat pergi dan selamat pulang. Jaga diri bebaik tau Hubby. Ole-ole jangan lupa. Hehe. 

LOVE U.


4 comments:

Hustler said...

Alolololo... kena tinggal pulak..... hahahaha... lame ke gi ostrolia???

meazrynn said...

seronok ko aku kne tinggal kan..hehe...10 ari jek mawi..

bintanghati said...

oosyiannn nya kene tinggal ... hihi..
xpe la klu dh semua diujung jari, rs la dekatnya kann..

meazrynn said...

cik bin..

cian kan kite..hehe
tapi bila line internet kat sana tak bape nak dapat, nangis jugaklah bila tak dpt nak bhubung tu...hihi