Friday, 17 April 2015

Fresh Cendawan Tiram Putrajaya

Hi, saudagar cendawan kembali.

Hehe, saudagar la sangat kan. Saja suka-suka. Aku nak beli tu yang tanya kengkawan opis kot2 ada yang berminat sekali. Sebelum ni pernah jugak aku jual, lama dah. Tapi supplier dah berhenti, so tak dapat stok cendawan. Kengkawan opis pulak asik tanya je cendawan ada tak. Hoho. Naik kesian jugak aku dekat diorang, nak buat macam mana kan. Memang tak ada.

Semalam, kebetulan dekat kawasan perumahan aku ada pulak toke cendawan. Dia bukak order apa lagi aku terus tanya kengkawan. 1kg RM13. Besar dan segar cendawan tu. Memang puas hati la. 



Aku tanya kengkawan bahagian aku je, bila bahagian lain tahu diorang nak jugak. Aih banyak rupanya pencinta cendawan macam aku ek. Hehe. Lain kali ada lagi aku open order lagi ye.


Menu malam tadi, cendawan goreng tepung. Yummyyyy..
Aku share kat group opis, diorang tanya mana batangnya. Hik3.



2 comments:

surie said...
This comment has been removed by the author.
Raziqha One Stop said...

As salam saya berminat nak beli cendawan ni...blh x ctc sy asap... raziqha78@gmail.com